Diari La Veu del País Valencià
Illueca destaca que el 40% de les vivendes adquirides recentment per la Conselleria seran destinades a gent jove

El vicepresident segon i conseller de Vivenda i Arquitectura Bioclimàtica, Hèctor Illueca (Unides Podem), ha destacat que el 40% de les vivendes adquirides recentment per la Conselleria seran destinades a gent jove.

Illueca i l’alcaldessa de Borriana (Plana Baixa), María José Safont (PSPV), s’han reunit per a acordar l’ús futur de les vint vivendes adquirides recentment per la Conselleria al municipi. Illueca ha anunciat que el 40% d’aquestes vivendes serà adreçat als joves, i la resta dels habitatges seran reservats per a col·lectius vulnerables com ara les víctimes de violència de gènere, persones amb dificultats socioeconòmiques o d’altres, amb la finalitat «d’oferir un horitzó» i de veure «com les administracions públiques tenen la mà estesa per ajudar-los».

A la reunió també han participat el secretari valencià de Vivenda, Alejandro Aguilar; el subdirector d’Intervenció Social de l’Entitat Valenciana d’Habitatge i Sòl, Mario Jordà; la regidora d’Hisenda, Cristina Rius; i la de Serveis Socials, Esther Meneu. El vicepresident valencià ha destacat que Borriana està entre els municipis en què més s’ha invertit en polítiques d’habitatge des del 2015, amb tres milions d’euros.

Illueca ha posat en valor la compra d’aquest edifici en el qual la Conselleria va adquirir vint vivendes amb quinze garatges i dotze trasters gràcies a l’aplicació del dret d’adquisició preferent. El preu de compra ha sigut de 1.777.838 euros i l’operació ha requerit una inversió total de 2.074.953 euros.

Illueca recorda que amb aquesta operació, la seua conselleria ja ha adquirit 1.203 vivendes arreu del País Valencià amb més de 60 milions d’euros d’inversió.

Comparteix

Icona de pantalla completa